City of Lost Angels

[caption id=“” align=“aligncenter” width=“640”] City Of Angels[/caption]

Losista ei mulla suuria odotuksia ollut, eikä se niitä tarjonnutkaan. Kaupunki itsessään on valtava ja autoja riittää. 5-kaistainen moottoritie tukossa autoja ja suuria mainoskylttejä teiden varressa. Kaksi asiaa tästä kaupungista on varmaa: tarvitset rahaa ja auton.

[caption id=“” align=“aligncenter” width=“150”] Magic Johnsonin patsas Staples Centerin edessä.[/caption]

Losissa käytiin Downtownissa, jossa Mikko kävi hakemassa itselleen uuden kampauksen sekä myös Mulholland drivellä, Hollywoodissa, Venice Beachillä ja Staples Centerin edessä kuvaamassa Taikuri Joonatanin patsasta (Magic Johnson).

Ruokailut Losissa koostui pitkälti pikaruoka-/hampurilaismestoista: Melts, el Polo Loco, in n out, Fatburger… Eli hampparikiintiö alkaa täyttymään. Parhaiten noista jäi mieleen Melts. Siinä mestassa on jotain edelleen jotain idyllistä, joka uppoaa minuun. Tilasin sieltä American Graffiti annoksen, joka sisälti tikkuperunoita, paistettua kananrintaa sienikastikkeessa, jonka huuhdoin alas tottakai - vaniljakokiksella.

[caption id=“” align=“aligncenter” width=“240”] Mel’s American Graffiti ateria lounaaksi.[/caption]

Sunnuntaina 2.6.2013 lähdettiin Losista ajamaan kohti Vegasia. Yksi tärppi oli kuitenkin meillä jäljellä - poistuminen La:sta tapahtui pahamaineisen Comptonin läpi. Compton vaikutti hiljaiselle ja suht normaalille lähiölle, ehkä paikka on rauhoittunut 90-luvun gansta-ajoista tai sitten sunnuntaipäivä ei ole pahinta aikaa..

Kuvia Losista löytyy Flickeristä: 201305 Los Angeles, a set on Flickr.

J.Miettinen Written by:

Living an adventure since 1985 by travelling, biking, diving, trekking and meditating.

comments powered by Disqus