Sukelluskurssia Curacaolla

Kuva

Okei, maisemat on vaihtuneet ja artikkeliakin New Orleansista on saatu vihdoin postattua nettiin. Tiistaista lähtien ollaan oltu Curacaolla. Vuokrattiin näin aluksi viikoksi huoneisto saaren pohjoisosasta, ja täällä on tarkoitus vähän rentoutua ja käydä sukelluskurssi.

Eilen aloitin opiskelun PADI Open Water Diver kurssiin, joka on tarkoitus käydä läpi kolmessa päivässä (perjantaista sunnuntaihin). Opiskelu on ollut tiivistä, kun illalla lukee teorioita oma-aloitteisesti läpi yöhön asti ja kurssi lähtee aamuisin klo 9.30 käyntiin. Aamuisin kerrataan teorioita ja sitten mennään sukeltelemaan. Tänään vedettiin ensimmäiset kaksi sukellusta ja uusi valtava maailma avautui merenpinnan alta! Aivan loisto fiilikset on tästä päällä, eikä tätä kokopäiväistä ahertelua muuten jaksaisikaan, jos siitä ei nauttisi!

Huomenna vedetään vielä yksi sukellus sukellusmestan lähettyvillä ja iltapäivällä mennään veneretkellä Mako’s Mountainille sukeltamaan. Tänään nyt pitäis vielä pari lukua teoriaa vetää, että huomenna olisi hommat kunnossa.

Kaikki hyvin Curacaolla!

J.Miettinen Written by:

Living an adventure since 1985 by travelling, biking, diving, trekking and meditating.

comments powered by Disqus